Ο δημιουργός του Walking Dead υπερασπίζεται τη σοκαριστική ανατροπή της σειράς
News

Ο δημιουργός του Walking Dead υπερασπίζεται τη σοκαριστική ανατροπή της σειράς

Βρισκόμαστε σε εποχή αλλαγών στο Walking Dead,αφού όπως ανακοίνωσε το Σάββατο το AMC, ο Scott Gimple αποχωρεί από τη θέση του showrunner και τη σκυτάλη παίρνει για την 9η σεζόν η Angela Kang που ήταν μέλος της ομάδας σεναριογράφων αλλά και executive producer από το 2011.

Οι όποιες αλλαγές θα αρχίσουν βέβαια να φαίνονται μετά την ολοκλήρωση της 8ης σεζόν που επιστρέφει στις 25 Φεβρουαρίου, για να ολοκληρώσει τη μεγάλη κίνηση που έκανε ο Gimple στο mid-season finale. Ακολουθούν spoilers.

Στο mid-season finale λοιπόν, είδαμε ότι ο Καρλ έχει δαγκωθεί και τα ψωμιά του είναι μετρημένα. Η ιστορία του θα ολοκληρωθεί στο επόμενο επεισόδιο και φυσικά είναι κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στο κόμικ εκεί που ο Καρλ συνεχίζει μέχρι και σήμερα να έχει κεντρικό ρόλο.

Ο δημιουργός του κόμικ Robert Kirkman που έχει και ρόλο παραγωγού στη σειρά, μιλώντας στο EW υπερασπίστηκε την κίνηση του Scott Gimple.

Ο Scott μου μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο πριν από περίπου ένα χρόνο. Του είπα ότι αυτή είναι μία μεγάλη κίνηση. Είχα ταραχτεί λίγο. Αλλά όταν μου ανέλυσε το πλάνο του και τους μακροπρόθεσμους στόχους του ήταν κάτι που αποδέχθηκα. Ξέρω ότι κάποιοι οπαδοί κυρίως στο internet, εξαγριώθηκαν αλλά αυτό είναι λογικό. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι όταν οι χαρακτήρες πεθαίνουν. Πρέπει να είμαστε ανήσυχοι για το τι θα ακολουθήσει. Αυτό συμβαίνει με τις σειρές που μας ενδιαφέρουν και έχουμε επενδύσει χρόνο και συναισθήματα σε αυτές. Η δουλειά μας τώρα είναι να αποδείξουμε ότι αυτή η κίνηση είχε νόημα και να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες του κόσμου. Αυτό πρέπει να κάνουμε.

Το Walking Dead έχει πάρα πολλή δουλειά μπροστά του για να καταφέρει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης είναι σε συνεχή καθοδική πορεία. Για να δούμε τι θα καταφέρουν…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ