Εκτός κινηματογραφικού σύμπαντος της DC η solo ταινία του Batman
News

Εκτός κινηματογραφικού σύμπαντος της DC η solo ταινία του Batman

Την τελευταία τριετία η DC προσπαθεί απεγνωσμένα να χτίσει ένα κινηματογραφικό σύμπαν που θα μπορέσει να αναμετρηθεί με αυτό της Marvel. Περιττό να πούμε ότι δεν τα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, με την εξαίρεση να έρχεται από την ταινίας της Wonder Woman.

Οι υπόλοιπες αν και είχαν μία σχετική εμπορική επιτυχία, σίγουρα δεν έφτασαν στα επίπεδα που θα ήθελαν οι άνθρωποι του στούντιο ενώ βρήκαν απέναντί τους σχεδόν το σύνολο των κριτικών αλλά και μεγάλης μερίδας του κόσμου.

Από την αρχή του χρόνου βρίσκεται σε εξέλιξη μία διαδικασία αλλαγών στις υψηλές θέσεις της DC και της Warner Bros. με στόχο να μπει το κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρείας στον δρόμο των επιτυχιών. Μια φήμη που κυκλοφορεί όμως τις τελευταίες ώρες μας βάζει ξανά σε σκέψεις για το τι ακριβώς θέλουν να κάνουν.

Όπως γράφει λοιπόν το Batman on Film, η ταινία του Batman που ετοιμάζει ο Matt Reeves (πήρε τη σκυτάλη του σκηνοθέτη από τον Μπεν Άφλεκ) πιαθναότα δεν θα ανήκει στο ευρύτερο σύμπαν της DC και θα ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, με στόχο να γίνει τριλογία, όπως και στην περίπτωση των ταινιών του Κρίστοφερ Νόλαν.

Κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα ο Μπεν Άφλεκ δεν θα εμπλακεί καθόλου στο πρότζεκτ, ενώ υπάρχουν ήδη εδώ και καιρό φήμες ότι ο Reeves θέλει άλλον ηθοποιό για το ρόλο (έχει ακουστεί το όνομα του Jake Gyllenhaal).

Αυτό που ακούγεται πάντως έντονα είναι ότι το Flashpoint θα είναι η τελευταία ταινία που θα δούμε τον Άφλεκ στο ρόλο του σκοτεινού Ιππότη αφού έτσι θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: