Τα νέα για την τρίτη σεζόν του True Detective δεν είναι καθόλου καλά
News

Τα νέα για την τρίτη σεζόν του True Detective δεν είναι καθόλου καλά

Μπορεί η τρίτη σεζόν του True Detective να πήρε το πράσινο φως από το HBO πριν από μερικούς μήνες και τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Φεβρουάριο, όμως αν και η κοινή πεποίθηση ήταν ότι τα νέα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στη χρονιά που διανύουμε, τελικά αυτό δεν θα γίνει.

Ο πρόεδρος προγραμματισμού του καναλιού σε ερώτηση που του έγινε στο συνέδριο της ένωσης τηλεοπτικών κριτικών, ήταν σαφής.

«Δεν θα προβληθεί φέτος, αλλά το 2019» δήλωσε ο Casey Bloys κάτι που σημαίνει ότι έχουΜε μπροστά μας τουλάχιστον 18 μήνες μέχρι να γίνει αυτό.

Ο λόγος είναι απλός. Την κεντρική κυριακάτικη θέση της Άνοιξης του 2019 αναμένεται να πάρει το Game of Thrones, έτσι το True Detective πάει πλέον για το καλοκαίρι του 2019, κάτι που θα φέρει τη 2η με την 3η σεζόν να έχουν απόσταση μεταξύ τους τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Θυμίζουμε, ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Mahershala Ali, ενώ μαζί του θα είναι η 44χρονη Carmen Ejogo (Selma, Alien: Covenant και Fantastic Beasts and Where to Find Them).

To σενάριο σε όλα τα επεισόδια υπογράφει ο Nic Pizzolatto, ενώ στο 4ο επεισόδιο θα έχει τη βοήθεια του βετεράνου, David Milch (Deadwood). O Pizzolatto θα εκτελέσει και χρέη σκηνοθέτη μαζί με τον Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room).

Αυτή είναι η μικρή περίληψη της ιστορίας που είχε δοθεί στη δημοσιότητα: «H ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά των Ozarks και ένα μυστήριο πολλών δεκαετιών που θα δούμε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους». Την περιοχή των Ozarks θα την αναγνωρίζεται, αν έχετε δει το Ozark του Netflix που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ