Άλλαξε «αφεντικό» το Walking Dead και ανανεώθηκε για 9η σεζόν
News

Άλλαξε «αφεντικό» το Walking Dead και ανανεώθηκε για 9η σεζόν

Η είδηση που έχουμε για το Walking Dead είναι διπλή. Η πρώτη είναι ότι η σειρά ανανεώθηκε για 9η σεζόν, αλλά αυτό δεν μας κάνει καμία απολύτως έκπληξη, αφού παρά τη συνεχιζόμενη κατρακύλα στα νούμερα τα τελευταία δύο χρόνια, παραμένει πρώτη και με διαφορά στην καλωδιακή τηλεόραση.

Η δεύτερη είδηση είναι και η πιο σημαντική, αφού το AMC ανακοίνωσε ότι ο Scott Gimple αποχωρεί από τη θέση του showrunner και τη θέση του αναλαμβάνει η Angela Kang που ήταν μέλος της ομάδας σεναριογράφων αλλά και executive producer από το 2011.

Γράφαμε εδώ και καιρό ότι ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή σκυτάλης στο Walking Dead, αφού μπορεί ο Gimple να συνδύασε το όνομα του με την τρομερή επιτυχία της σειράς από την 4η σεζόν όταν και ανέλαβε, αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την ποιοτική κατρακύλα της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ειδικά η απόφαση του για το θέμα του Καρλ και η τελείως διαφορετική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα σε σχέση με το κόμικ, αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της σειράς.

Ο Gimple παραμένει σε ρόλο… επίτιμου αφού θα είναι πλέον ο επικεφαλής περιεχομένου τόσο για το Walking Dead αλλά και για το Fear the Walking Dead.

Οι όποιες αλλαγές πάντως αναμένεται να γίνουν εμφανείς από την 9η σεζόν και μετά αφού το δεύτερο μισό της 8ης που κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου έχει ήδη γυριστεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ