Πρωτοφανής απόφαση της FOX για το New Mutants με την Άρια του Game of Thrones
News

Πρωτοφανής απόφαση της FOX για το New Mutants με την Άρια του Game of Thrones

Το να αλλάζει μία ταινία ημερομηνία προβολής δεν είναι κάτι παράξενο στο Hollywood, αλλά συνήθως οι μεγάλες χρονικά μεταφορές γίνονται όταν η ταινία βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής.

Αυτό που έκανε η 20th Century Fox με το New Mutants δεν έχει προηγούμενο για τέτοιου μεγέθους παραγωγή.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η εταιρεία, η ταινία που ήταν να βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο και είχε ήδη αρχίσει η προώθηση της, μεταφέρεται στον Φεβρουάριο του 2019!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η κίνηση έχει στόχο να γίνουν αλλαγές στην ταινία που θα την κάνουν πιο τρομακτική κια να τονιστούν ακόμα περισσότερο τα horror στοιχεία!

Θυμίζουμε ότι η πλοκή έχει να κάνει με μεταλλαγμένους πιτσιρικάδες από το σύμπαν των X-Men και πρωταγωνιστεί η Μέισι Γούιλιαμς του Game of Thrones.

H 20th Century Fox ανακοίνωσε ταυτόχρονα και αλλαγές στον προγραμματισμό της. Σας γράψαμε ήδη για το Deadpool που θα κάνει πρεμιέρα δύο εβδομάδες νωρίτερα, ενώ το Gambit με τον Channing Tatum (που έχασε και πάλι τον σκηνοθέτη του μετά την αποχώρηση του Gore Verbinski) μεταφέρθηκε στον Ιούνιο του 2019 από τον Φεβρουάριο που ήταν προγραμματισμένο.

Αν και η Disney αγόρασε πρόσφατα την 20th Century Fox, η ολοκλήρωση του deal πορεί να χρειαστέι μέχρι και 18 μήνες έτσι μέχρι τότε το στούντιο συνεχίζει να δουλεύει αυτόνομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ