Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Ταραντίνο!
News

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Ταραντίνο!

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (το Revenant) που του χάρισε και το πρώτο του όσκαρ και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Θα το κάνει με την νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, αφού σύμφωνα με το Deadline συμφώνησε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί και το στο Dajago Unchained του 2012, αλλά ο ρόλος του τότε ήταν μικρότερος.

Θυμίζουμε ότι για τον γυναικείο ρόλο, φαβορί είναι η Μάργκοτ Ρόμπι και αν αυτό συμβεί τότε οι δυο τους θα βρεθούν ξανά μαζί με τον Λύκο της Γουόλ Στριτ. Υπάρχει άλλος ένας βαρβάτος ανδρικός ρόλος και έχει ακουστεί ότι συζητούν γι αυτόν οι Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ.

Η ταινία που θα εξελίσσεται το καλοκαίρι του 1969 θα βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019. Σε εκείνη την ημερομηνία συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τα μέλη της «οικογένειας» Μάνσον, μία υπόθεση που θα υπάρχει ως background στην ταινία.

Ο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί έναν ηθοποιό που βλέπει την «μπογιά» του να μην περνάει πια, αλλά γενικά υπάρχει μεγάλη μυστικότητα όσον αφορά στις λεπτομέρειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ