Οριστικό: Τέλος η Σκάλι από τα X-Files
News

Οριστικό: Τέλος η Σκάλι από τα X-Files

Μπορεί η 11η σεζόν των X-Files μόλις να ξεκίνησε (την Τετάρτη προβλήθηκε το 2ο επεισόδιο), αλλά η κουβέντα αυτή τη στιγμή περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από την Gillian Anderson και το μέλλον της στη σειρά.

Υπήρχαν δηλώσεις πριν την πρεμιέρα που έλεγαν ότι αυτή θα είναι λογικά η τελευταία της σεζόν στα X-Files, αλλά τώρα το επανέλαβε και μάλιστα πιο κατηγορηματικά.

«Ηρθε η ώρα να κρεμάσω το… καπέλο της Σκάλι. Αυτό ήταν. Έχει φτάσει το τέλος. Το είχα αποφασίσει πριν ακόμα ξεκινήσει η προηγούμενη σεζόν, αλλά ήμουν περιέργη να δω πώς θα πάει. Όπως είχε πει και ο Chris Carter εκείνα τα έξι επεισόδια μας ζέσταναν και σε αυτά αρχίσαμε το τρέξιμο. Ήταν μια ευκαιρία να επισκεφθούμε ξανά αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες. Είναι πολλά αυτά που θέλω να κάνω ακόμα στη ζωή και στην καριέρα μου και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υποδυθώ αυτό τον εξαιρετικό χαρακτήρα» τόνισε στο πάνελ της σειράς στο συνέδριο της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών η Gillian Anderson, ενώ επιβεβαίωσε ότι δεν θα επιστρέψει ούτε στο American Gods.

H 49χρονη ηθοποιός πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά το 1993 σε ηλικία μόλις 24 ετών και επέστρεψε το 2016 μαζί με τον David Duchovny για την αναβίωση των X-Files.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το αν υπάρχει πρόθεση να επιστρέψει η σειρά και μετά την 11η σεζόν, με τον Chris Carter να δηλώνει πρόσφατα ότι δύσκολα θα υπάρξει μέλλον χωρίς την Σκάλι.

Η 11η σεζόν της σειράς συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: