Ο ιδιοκτήτης του Amazon είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος όλων των εποχών!
News

Ο ιδιοκτήτης του Amazon είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος όλων των εποχών!

Από τον Ιούλιο του 2017 ο Jeff Bezos είχε περάσει για πρώτη φορά τον Bill Gates στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Στη συνέχεια είχε πέσει δεύτερος για λίγο και τώρα ανέβηκε ξανά στην κορυφή. Και όχι μόνο αυτό αλλά στα 105.1 δισεκατομμύρια που υπολογίζεται η περιουσία του, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος όλων των εποχών!

Όλα αυτά οφείλονται φυσικά στην Amazon της οποίας είναι μεγαλομέτοχος και η μετοχή της τους τελευταίους μήνες έχει απογειωθεί.

Ο Bill Gates βρίσκεται λίγο πάνω από τα 90 δισεκατομμύρια αυτή την εποχή και είχε περάσει τα 100 το 1999. Βέβαια αν υπολογιστεί ο πληθωρισμός αυτό το ποσό σήμερα θα πλησίαζε τα 150 δισεκατομμύρια, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του Bill Gates έχει στο φιλανθρωπικό του έργο.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να μας κάνει καμία εντύπωση ότι ο Jeff Bezos και το Amazon απέκτησαν πρόσφατα τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με το κόστος να φτάνει τα 250 εκατομμύρια και την σειρά να υπολογίζεται ότι θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο. Τόσα έβγαλε μόνο από τη φετινή Black Friday.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: