Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχει αποστολή να σώσει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC
News

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχει αποστολή να σώσει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Από τις αρχές Δεκεμβρίου σας γράφαμε ότι το 2018 θα φέρει σαρωτικές αλλαγές στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με στόχο να μπει στο μονοπάτι των επιτυχιών, κάτι που με εξαίρεση την ταινία της Wonder Woman δεν είχε επιτευχθεί.

Η μέτρια αποδοχή της Justice League ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, έτσι είχαμε την αποχώρηση του Jon Berg από τη θέση του υπεύθυνου για τις ταινίες της DC από το τμήμα της Warner Bros.

H Time Warner που είναι η ιδιοκτήτρια όλων, χρεώνει ως λάθος την επιμονή στη συνεργασία με τον Ζακ Σνάιντερ, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν με το Dawn of Justice και δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να σκηνοθετεί ξανά ταινία της DC.

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο Σνάιντερ αποχώρησε από την Justice League, λίγο πριν αρχίσει ο νέος κύκλος γυρισμάτων που έγινε μέσα στο 2017. Στην Time Warner όμως θεωρούν ο Τζος Γουίντον που ανέλαβε να ολοκληρώσει την ταινία, είχε μικρό περιθώριο αλλαγών, έτσι όλα τα στραβά χρεώνονται στον Σνάιντερ.

Ποια είναι λοιπόν η κίνηση-ματ του στούντιο με στόχο τον δρόμο των επιτυχιών; Η τοποθέτηση του Walter Hamada στη θέση του υπευθύνου για τις ταινίες της DC.

Μπορεί το όνομα του να μην ακούγεται γνωστό στο πρώτο άκουσμα, αλλά είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή ταινιών όπως τα Τhe Conjuring, Final Destination, Annabelle, Lights Out με πιο τρανταχτό παράδειγμα βέβαια την πρόσφατη τεράστια επιτυχία του ΙΤ.

Όλες οι ταινίες που αναφέραμε έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι γνώρισαν μεγάλη επιτυχία παρά το σχετικά μικρό τους μπάτζετ. Μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα και ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στα επερχόμενα πρότζεκτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ