Η Μάργκοτ Ρόμπι θα... σκότωνε για να δουλέψει με τον Ταραντίνο
News

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα… σκότωνε για να δουλέψει με τον Ταραντίνο

Εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχει η φημολογία ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο θέλει τη Μάργκοτ Ρόμπι για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα του ταινία. Τίποτα δεν είναι επίσημο βέβαια αν και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαρί.

Η 27χρονη ηθοποιός που αυτή την εποχή βρίσκεται στο προσκήνιο για τη συμμετοχή της στο I, Tonya (που δεν αποκλείεται να της χαρίσει μέχρι και υποψηφιότητα για όσκαρ), ρωτήθηκε για το θέμα και χωρίς να το επιβεβαιώσει έδειξε απόλυτα θετική.

«Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο… αλλά θα σκότωνα για να παίξω σε κάποια ταινία του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ταινία που θα εξελίσσεται το καλοκαίρι του 1969 θα βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019. Σε εκείνη την ημερομηνία συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τα μέλη της «οικογένειας» Μάνσον, μία υπόθεση που θα υπάρχει ως background στην ταινία.

Αυτές που ακολουθούν είναι οι πρώτες λεπτομέρειες για την πλοκή:

Τοποθετείται χρονικά στο καλοκαίρι του 1969 και σύμφωνα με μία πηγή που έχει διαβάσει το σενάριο επικεντρώνεται σε έναν άνδρα ηθοποιό που έκανε επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά και προσπαθεί να «χωθεί» στον κινηματογράφο. O βοηθός του που είναι ταυτόχρονα και ο stunt double του έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Η δολοφονία της Sharon Tate και των υπολοίπων από την «οικογένεια» Μάνσον, λειτουργούν ως background για την κεντρική ιστορία.

Θυμίζουμε ότι ο Ταραντίνο συζητάει με μεγάλα ονόματα για το πρότζεκτ που έχει τον προσωρινό τίτλο #9. Ανάμεσα τους οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ και Τομ Κρουζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ