Το μήνυμα του Punisher στους ακροδεξιούς που χρησιμοποιούν το logo του
News

Το μήνυμα του Punisher στους ακροδεξιούς που χρησιμοποιούν το logo του

Το Punisher ήταν μία από τις καλύτερες νέες σειρές του 2017 και μάλιστα το είχαμε στην πρώτη πεντάδα στη λίστα που φτιάξαμε για τη χρονιά που πέρασε. Η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για 2η σεζόν, κάτι που είναι απόλυτα λογικό μετά την πολύ καλή αποδοχή της από κοινό και κριτικούς που στην πλειονότητα τους εστιάζουν στην ερμηνεία του Jon Bernthal στο ομώνυμο ρόλο.

0 42χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο εξώφυλλο του Esquire και έχει παραχωρήσει μία μεγάλη συνέντευξη (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ) και ανάμεσα σε πολλά άλλα μιλάει για τη χρησιμοποίηση του logo του Punisher από στρατιώτες και όχι μόνο.

Να τι απάντησε για τους στρατιώτες.

«Με τιμά που υποδύομαι έναν ρόλο με τον οποίο ταυτίζονται άνθρωποι που ρισκάρουν τη ζωή τους σε καθημερινή βάση».

Όταν ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για τους ακροδεξιούς που χρησιμοποιούν το logo, με πιο τρανταχτό παράδειγμα το Charlottesville, ήταν ξεκάθαρος…

«Fuck them». Απλός, λιτός και κατανοητός έτσι;

O Jon Bernthal μίλησε επίσης και για το θέμα της οπλοκατοχής στην Αμερική που βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες μετά τα πολλαπλά φονικά περιστατικά. «Πρέπει ένα άνθρωπος με νοητικά προβλήματα όπως ο τύπος στο Τέξας να έχει πρόσβαση σε όπλα; Φυσικά και όχι. Αυτό που πρέπει να ανοίξει είναι ένας διάλογος και δεν το βλέπω να συμβαίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: