Τα πιο σημαντικά λόγια στο Two Towers του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν υπήρχαν στο αρχικό σενάριο!
News

Τα πιο σημαντικά λόγια στο Two Towers του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν υπήρχαν στο αρχικό σενάριο!

Πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από την πρεμιέρα του Two Towers της δεύτερης ταινίας από την τριλογία του Πίτερ Τζάκσον για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Το φινάλε σημαδεύεται από τα λόγια του Σαμ στον Φρόντο, για τις σπουδαίες ιστορίες και τους κινδύνους που έκρυβαν και το πως τελικά το φως θα επικρατήσει του σκοταδιού. Με αφορμή την επέτειο της ταινίας, ο Sean Austin (Σαμ) αποκάλυψε ότι αυτή η σκηνή δεν ήταν μέρος του αρχικού σεναρίου…

0 45χρονος ηθοποιός (που πρωταγωνίστησε φέτος στη 2η σεζόν του Stranger Things), μίλησε στο Yahoo και τόνισε ότι ο Πίτερ Τζάκσον πρόσθεσε στην πορεία των γυρισμάτων τη συγκεκριμένη σκηνή, ως αντίδραση στο τρομοκρατικό χτύπημα στους δίδυμους πύργους. Θυμίζουμε ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν αντιδράσεις για τον τίτλο της ταινίας με κόσμο να ζητάει την αλλαγή του.

«Η σκηνή δεν υπήρχε στο σενάριο. Ο Πίτερ Τζάκσον πήρε τα λόγια του Σαμ κατευθείαν από το βιβλίο του Τόλκιν και γυρίσαμε τη σκηνή αργότερα. Ζούμε σε μια εποχή που πολύς κόσμος φοβάται. Χαίρομαι που συμμετείχα σε κάτι που μπορούν οι άνθρωποι να το βλέπουν και να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση τους»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη σκηνή: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ