Το πρώτο trailer για το νέο έπος του Πίτερ Τζάκσον είναι εδώ!
News

Το πρώτο trailer για το νέο έπος του Πίτερ Τζάκσον είναι εδώ!

Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε, στη γη κυκλοφορούν τεράστιες μετακινούμενες πόλεις (με κεντρική το Λονδίνο) που «καταβροχθίζουν» τις μικρότερες για να απορροφήσουν τους πόρους τους. Αυτή είναι στο περίπου, η πλοκή του Mortal Engines, του πρώτου μίας σειράς από τέσσερα βιβλία που έγραψε ο Philip Reeve.

Από το 2009 είχε ανακοινωθεί ότι ο Πίτερ Τζάκσον (Lord of the Rings, Hobbit), έχει αναλάβει τη μεταφορά του πρότζεκτ στον κινηματογράφο και τώρα επιτέλους έχουμε στα χέρια μας το πρώτο trailer.

O Τζάκσον είναι στη θέση του παραγωγού, ενώ έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τις Fran Walsh και Philippa Boynes με τις οποίες θα πρέπει να τονίσουμε ότι είχε συνεργαστεί και στις μεταφορές των έργων του Τόλκιν (η Walsh είναι σύντροφος του και μαζί έχουν δύο παιδιά).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Christian Rivers (επίσης σταθερός συνεργάτης του Τζάκσον) ενώ η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2018. Δείτε το πρώτο trailer στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ