Ο Ίαν ΜακΚέλεν θέλει να επιστρέψει στο ρόλο του Γκάνταλφ στη σειρά του Lord of the Rings
News

Ο Ίαν ΜακΚέλεν θέλει να επιστρέψει στο ρόλο του Γκάνταλφ στη σειρά του Lord of the Rings

Έχει περάσει ένα μήνας από την ανακοίνωση της τεράστιας συμφωνίας που έκανε το Amazon για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Αυτό που ξέρουμε ότι έχει πάρει ήδη το πράσινο φως η σειρά που θα ασχοληθεί με γεγονότα που τοποθετούνται χρονικά πριν από την αρχική τριλογία, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία απολύτως λεπτομέρεια.

Ούτε για τον σκηνοθέτη, ούτε για το σενάριο, ούτε φυσικά για τους ηθοποιούς. Μάθαμε όμως ότι κάποιος θέλει να επιστρέψει στο ρόλο του από τις ταινίες. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ίαν ΜακΚέλεν!

Ο 78χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Graham Norton στο BBC και εκεί ρωτήθηκε αν θα του φανεί παράξενο όταν θα δει έναν άλλον Γκάνταλφ στην οθόνη.

«Τι εννοείς έναν άλλον Γκάνταλφ;» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν έχω πει ακόμα ναι, γιατί δεν μου το έχουν ζητήσει. Αλλά υπονοείς ότι μπορεί κάποιος άλλος να πάρει τον ρόλο; Ο Γκάνταλφ είναι 7000 ετών, έτσι δεν είμαι πολύ μεγάλος».

Εδώ είμαστε λοιπόν! Ο Ίαν ΜακΚέλεν θέλει να επιστρέψει και τι καλή φάση θα ήταν να γίνει αυτό πραγματικότητα. Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμα αν υπάρχει ο ρόλος του Γκάνταλφ στη σειρά που θα ετοιμαστεί, για΄τι μία από τις λεπτομέρειες που υπήρχαν στη συμφωνία της Amazon ήταν ότι τα δικαιώματα δεν αφορούν όλους τους χαρακτήρες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο Ίαν ΜακΚέλεν ήταν βασικό μέλος σε όλες τις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον για το σύμπαν του Τόλκιν αφού εμφανίστηκε και στις δύο τριλογίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ