Χιλιάδες οπαδοί του οπαδοί Walking Dead απαιτούν την απόλυση του αφεντικού της σειράς
News

Χιλιάδες οπαδοί του οπαδοί Walking Dead απαιτούν την απόλυση του αφεντικού της σειράς

Το πρώτο μισό της 8ης σεζόν του Walking Dead ολοκληρώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου με το mid-season finale. Μία σεζόν που είδαμε τη σειρά να κατρακυλάει ακόμα περισσότερο τόσο από πλευράς θεαματικότητας αλλά το κυριότερο, ποιοτικά.

Η σοκαριστική εξέλιξη που είχαμε στο φινάλε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για χιλιάδες οπαδούς της σειράς που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Πώς; Με διαμαρτυρία στο internet φυσικά. Προσοχή: Ακολουθούν spoiler.

Στο mid-season finale λοιπόν είδαμε ότι ο Karl έχει δαγκωθεί από walker έτσι όπως ξεκαθάρισε ο Scott Gimple, θα τον δούμε να λέει αντίο όταν η σειρά θα επιστρέψει στις 25 Φεβρουαρίου. Το θέμα με τον Καρλ όμως είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν πρόκειται απλά για έναν ακόμα χαρακτήρα της σειράς που κουνάει μαντήλι. Η παρουσία στην εξέλιξη του κόμικ είναι εξαιρετικά σημαντική αφού εμπλέκεται σε όλα τα μεγάλα storyline που ακολουθούν.

Και παρά τις φήμες ότι ήταν απόφαση του Τσάντλερ Ριγκς να αποχωρήσει για να αφοσιωθεί στις σπουδές του, ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά τονίζοντας μάλιστα ότι είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι κοντά στην περιοχή που γίνονται τα γυρίσματα αφού σε πρόσφατη συζήτηση που είχε κάνει του είχαν πει ότι τον θέλουν για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα.

Η απόφαση λοιπόν ήταν ξεκάθαρα του Scott Gimple και τώρα οι οπαδοί του με εκστρατεία τους στο change.org ζητούν την απόλυση του, με πάνω από 42.000 υπογραφές μέχρι στιγμής. Ο λόγος είναι η εξέλιξη με τον Καρλ, αλλά εμείς θα συμπληρώναμε την πορεία της σειράς στο σύνολο της τα τελευταία δύο χρόνια. Όχι ότι αλλάζουν κάτι αυτές οι εκστρατείες στο internet, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι το AMC θα πάρει έτσι κι αλλιώς αυτή την απόφαση όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ