Με άνεση στη 2η θέση όλων των εποχών το Last Jedi στο πρώτο τριήμερο
News

Με άνεση στη 2η θέση όλων των εποχών το Last Jedi στο πρώτο τριήμερο

Όχι μόνο έπιασε τις εκτιμήσεις (200 εκατομμύρια) αλλά τις ξεπέρασε κατά πολύ. To Last Jedi του Star Wars στο πρώτο τριήμερο προβολής του στην Αμερική, άφησε πίσω το Avengers και το Jurassic Worls και με 220 εκατ. δολάρια εισπράξεων, ανέβηκε στη 2η θέση όλων των εποχών (για το άνοιγμα) πίσω μόνο από το The Force Awakens (247 εκατ.).

Η προ διετίας ταινία ξεπλήρωσε και την αναμονή μίας δεκαετίας για νέο Star Wars για αυτό και τα νούμερα του είναι δύσκολο να καταρριφθούν στο προσεχές μέλλον.

Η ταινία του Ράιαν Τζόνσον έφτασε συνολικά τα 450 εκατ. δολάρια σε ολόκληρο τον κόσμο (χωρίς όμως να κάνει πρεμιέρα στην Κίνα) έτσι με αυτά τα δεδομένα βρέθηκε στην τρίτη θέση πρώτου τριημέρου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το Last Jedi λόγω περιεχομένου θα επωφεληθεί περισσότερο από τις επαναλαμβανόμενες θεάσεις και θα έχει περισσότερα έσοδα μακροπρόθεσμα.

Η ταινία προβάλλεται από την Πέμπτη και στην Ελλάδα όπου εύκολα θα έχει την πρώτη θέση και μένει να δούμε τον τελικό αριθμό εισιτηρίων που έκοψε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ