H Disney υπόσχεται να διατηρήσει τον... ακατάλληλο χαρακτήρα του Deadpool!
News

H Disney υπόσχεται να διατηρήσει τον… ακατάλληλο χαρακτήρα του Deadpool!

To κινηματογραφικό deal του αιώνα είναι πλέον γεγονός από την Πέμπτη όταν ανακοινώθηκε η αγορά της Fox από την Disney. Κάτι που ανάμεσα σε άλλα σημαίνει ότι πολλοί ήρωες της Marvel, όπως οι X-Men, οι Fantastic Four αλλά και ο Deadpool θα ενσωματωθούν στο μέλλον στο κινηματογραφικό σύμπαν των Avengers.

Μέσα από όλα αυτά όμως προέκυψε όπως είναι λογικό μία μεγάλη ανησυχία που αφορά κυρίως τον Deadpool που έκανε τεράστια επιτυχία ως αθυρόστομος Rater-R χαρακτήρας.

Θα διατηρήσει η Disney αυτά τα στοιχεία ή θα προσπαθήσει να τον κάνει πιο family-friendly όπως τα περισσότερα από τα franchise που έχει στην κατοχή της.

Μία πρώτη καθησυχαστική απάντηση ήρθε από τον CEO της Disney, Bob Iger, που είχε μία επικοινωνία με εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.
Ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και ο Deadpool.

«O Deadpool ήταν και θα είναι μέλος της Marvel. Αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχει μία ευκαιρία για R-Rated περιεχόμενο με κάτι σαν το Deadpool. Αν έχουμε ενημερώσει το κοινό από πριν για να ξέρει τι να περιμένει, τότε μπορούμε άνετα να το χειριστούμε».

Είμαστε σίγουροι ότι τουλάχιστον στις σόλο ταινίες του ο Deadpool θα διατηρήσει ένα μεγάλο κομμάτι του χαρακτήρα του αλλά για φανταστείτε τον λίγο σε μία από τις νέες εκδοχές των Avengers μετά την 4η ταινία δηλαδή…

Προς το παρόν αναμένουμε τη δεύτερη ταινία του Deadpool που κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουνίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: