Έβαλαν τα κλάματα οι ηθοποιοί του Game of Thrones όταν διάβασαν το φινάλε
News

Έβαλαν τα κλάματα οι ηθοποιοί του Game of Thrones όταν διάβασαν το φινάλε

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2019 για να δούμε στις οθόνες μας την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, όμως τα γυρίσματα είναι σε πλήρη εξέλιξη εδώ και δύο μήνες και φυσικά οι ηθοποιοί της σειράς είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που ξέρουν πώς θα τελειώσει.

Η Sophie Turner, που υποδύεται τη Σάνσα, μιλώντας στο EW τόνισε ότι η ανάγνωση του σεναρίου και μόνο ήταν μια έντονη συναισθηματική εμπειρία για όλους τους ηθοποιούς. Μέχρι και τα κλάματα έβαλαν.

«Κάναμε μία ομαδική ανάγνωση πριν λίγο καιρό και στο τέλος της σηκωθήκαμε όλοι όρθιοι, χειροκροτούσαμε και κλαίγαμε. Ήμασταν όλοι εκεί. Ήταν εκπληκτικό» τόνισε αρχικά και συνέχισε…

«Κλειστήκαμε μακριά από όλους για περίπου έξι ώρες σε ένα δωμάτιο απλά διαβάζοντας. Κάποιες φορές γελούσαμε και τις υπόλοιπες κλαίγαμε. Στο τέλος σκεφτήκαμε ότι μετά από αυτό έχουμε 8 μήνες μπροστά μας ακόμα»

Το χρονικό διάστημα που αναφέρει στο τέλος, είναι για το σύνολο των γυρισμάτων που αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και τις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ