Με την πιο σοκαριστική στιγμή της ιστορίας του έριξε αυλαία το Walking Dead
News

Με την πιο σοκαριστική στιγμή της ιστορίας του έριξε αυλαία το Walking Dead

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την πρεμιέρα του Walking Dead, που στο πέρασμα των χρόνων έγινε η δημοφιλέστερη σειρά της τηλεόρασης. Σε αυτές τις οκτώ σεζόν ήταν πάρα πολλοί οι πρωταγωνιστές που είπαν αντίο, πέφτοντας νεκροί είτε από χέρια αντιπάλων, είτε από θανατηφόρο δάγκωμα.

Το mid-season φινάλε της Κυριακής όμως μας επεφύλασσε την πιο σοκαριστική στιγμή από όλες τις προηγούμενες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS.

Τα έχουμε πει ξανά από εδώ για την εξέλιξη της 8ης σεζόν που για να μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλο μας, ίσως να είναι η χειρότερη στην ιστορία της σειράς αφού μπορεί να συγκριθεί μόνο με το πρώτο μισό της 2η σέζον όταν οι πρωταγωνιστές είχαν κολλήσει στη φάρμα του Χέρσελ.

Θα έπρεπε να γίνει κάτι που θα ταρακουνήσει συθέμελα τους τηλεθεατές για να δημιουργήσει ξανά ενδιαφέρον. Και αυτό έγινε με την μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει στις οθόνες μας σε σχέση με το κόμικ.

Η αποκάλυψη ότι ο Καρλ έχει δαγκωθεί εκτροχιάζει τα storyline που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κόμικ του Ρόμπερτ Κιρκμαν, εκεί όπου ο Καρλ έχει πλέον κεντρικό ρόλο και πολλοί θεωρούν ότι το επόμενο βήμα θα είναι να γίνει αυτός το αφεντικό της υπόθεσης.

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε και με βάση τα όσα έχουν δηλώσει οι παραγωγοί είναι ότι δεν θα γίνει κανένα θαύμα όταν θα επιστρέψει η σειρά. Ο Καρλ θα έχει την μοίρα όσων έχουν δαγκωθεί στο παρελθόν. Θα πεθάνει δηλαδή, αλλά πρώτα θα ολοκληρωθεί η ιστορία του όταν θα επιστρέψει η σειρά στις 25 Φεβρουαρίου.

Το Walking Dead έκανε ένα αποφασιστικό βήμα προς μία διαφορετική κατεύθυνση και μένει να δούμε αν οι δημιουργοί της σειράς θα χτίσουν πάνω σε αυτό με ένα μακροχρόνιο σχέδιο ή αν έπαιξαν απλά το χαρτί της έκπληξης για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ