Κρατήστε την ανάσα σας: Το Last Jedi είναι η καλύτερη ταινία του Star Wars από το Empire Strikes Back
News

Κρατήστε την ανάσα σας: Το Last Jedi είναι η καλύτερη ταινία του Star Wars από το Empire Strikes Back

Τα πρώτα θετικά δείγματα τα είχαμε μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του Σαββάτου, όταν μέσω twitter όσοι είδαν το Last Jedi είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Το απόγευμα της Τρίτης, στις 7 ώρας Ελλάδας, τελείωσε το εμπάργκο για τις κριτικές, και είδαμε μαζεμένα στο internet όλα τα reviews από τα μεγάλα site του εξωτερικού. Στην πλειονότητα τους οι κριτικές αποθεώνουν την ταινίας του Ράιαν Τζόνσον, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ακολουθεί την πεπατημένη κάτι που καταλήγει ως τεράστιο όφελος για το τελικό αποτέλεσμα.

Είναι πολλοί αυτοί που την χαρακτηρίζουν ως την καλύτερη ταινία της σειράς, από την εποχή του Empire Strikes Back και αυτό λέει πάρα πολλά.

Ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί σκορ στο Rotten Tomatoes κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες, αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα αυτό αναμένεται να είναι αρκετά πάνω από το 90%.

Ως συνήθως βέβαια επειδή άλλο οι κριτικές και άλλο η πραγματική εμπειρία της παρακολούθησης, θα περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας και στην Ελλάδα την Πέμπτη.

Update: Ανακοινώθηκε το σκορ της ταινίας στο Rotten Tomatoes και έφτασε στο 93%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: