Τα νέα για την 3η σεζόν του Stranger Things δεν είναι καθόλου ευχάριστα!
News

Τα νέα για την 3η σεζόν του Stranger Things δεν είναι καθόλου ευχάριστα!

Η πρώτη σεζόν του Stranger Things έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2016 και κατάφερε μέσα λίγους μήνες να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο χτίζοντας έναν τεράστιο πυρήνα οπαδών. Ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix.

Παρά την μεγάλη ανυπομονησία του κόσμου οι δημιουργοί δεν βιάστηκαν και ενώ είδαμε το πρώτο teaser για τη 2η σεζόν τον Φεβρουάριο τα επόμενα επεισόδια της σειράς έκαναν πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου. 16 ολόκληρους μήνες μετά δηλαδή. Και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι ένα. Θα δούμε την 3η σεζόν πριν το τέλος του 2018;

Ο David Harbour που υποδύεται τον Hopper, δεν άφησε κανένα περιθώριο αισιοδοξίας για κάτι τέτοιο.

Ένα στοιχείο που σίγουρα αναστατώνει τους οπαδούς της σειράς είναι το μεγάλο κενό ανάμεσα στις σεζόν. Δεν θα υπάρξουν νέα επεισόδια πριν από κάποια στιγμή το 2019. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και θετικό. Όπως κάθε καλό πράγμα χρειάζεται τον χρόνο του. Και αυτοί οι τύποι δουλεύουν πολύ σκληρά (σ.σ. δημιουργοί της σειράς, τα αδέλφια Duffer). Είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και γράφουν για 12 έως 14 ώρες την ημέρα.

Δεν μας κάνει εντύπωση να σας πούμε την αλήθεια αυτή η εξέλιξη. Τα αδέλφια Duffer έχουν ήδη δηλώσει ότι η επόμενη σεζόν θα εξελίσσεται αρκετό καιρό μετά τα γεγονότα της 2ης έτσι θα μπορεί να δικαιολογηθεί πιο εύκολα το μεγάλωμα των πιτσιρικάδων και της Eleven που μέχρι τότε όλοι θα είναι περίπου 16 χρονών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ