Ζούμε σε παράλληλο σύμπαν: Ο Ταραντίνο προχωράει με την ταινία του Star Trek και μάλιστα θα είναι R-Rated
News

Ζούμε σε παράλληλο σύμπαν: Ο Ταραντίνο προχωράει με την ταινία του Star Trek και μάλιστα θα είναι R-Rated

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από την αποκάλυψη ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε μία ιδέα για ταινία του Star Trek και μάλιστα θέλει να τη σκηνοθετήσει κιόλας και τα πράγματα εξελλίσονται πολύ πιο γρήγορα από ότι θα περιμέναμε.

Σύμφωνα με το Deadline που έβγαλε από την αρχή την είδηση, ο 54χρονος σκηνοθέτης είχε ήδη συνάντηση με τρεις σεναριογράφους, τους Mark L. Smith, Lindsey Beer, και Drew Pearce και συζήτησαν τις ιδέες του. Ένας από αυτούς θα επιλεγεί τελικά για να γράψει το σενάριο της ταινίας.

Ο JJ Abrams παραμένει ενεργά στο πρότζεκτ ως παράγωγος και μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και η Paramount έχουν δώσει το ελεύθερο στο Ταραντίνο για μία R-Rated εκδοχή κάτι που είναι πρωτοφανές για τέτοιου τύπου ταινίας (με εξαίρεση το Deadpool βέβαια).

Αν όλα πάνε καλά στο διάστημα που ο Ταραντίνο θα ασχοληθεί με την επόμενη ταινία του, αυτή για το καλοκαίρι του 1969 με τους φόνους της οικογένειας Manson sto background, θα ετοιμάζεται το σενάριο για το νέο Star Trek.

Αυτό που δεν έχει αναφερθεί καθόλου είναι αν θα μιλάμε για συνέχεια του ήδη υπάρχοντος κινηματογραφικού franchine (με πιο πρόσφατη ταινία το Star Trek Beyond του 2016) ή για κάτι που θα χτιστεί εντελώς από την αρχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ