Βόμβα μεγατόνων: To 2018 το νέο άλμπουμ των Tool!
News

Βόμβα μεγατόνων: To 2018 το νέο άλμπουμ των Tool!

Μπορεί να μην είναι νέο τραγούδι, μπορεί να μην είναι επίσημη ανακοίνωση, αλλά διάολε είναι δήλωση μέλος του συγκροτήματος. Σύμφωνα λοιπόν με τον Danny Carrey το νέο άλμπουμ των Tool που το περιμένουμε εδώ και πάνω από μία δεκαετία θα κυκλοφορήσει επιτέλους το 2018.

Ο ντράμερ του συγκροτήματος ήταν καλεσμένος στο podcast του metalsucks για να μιλήσει για το νέο του project Legend of the Seagullmen. Εκεί του έγινε η εξής ερώτηση: Νωρίτερα μέσα στη χρονιά μιλήσαμε με τον Justin Chancellor (σ.σ. ο μπασίστας των Tool). Μας έκανε να νιώσουμε ότι το 2018 θα είναι η χρονιά που θα έχουμε νέο άλμπουμ από τους Tool. Με κλίμακα από το ένα έως το δέκα πόσο ψέμματα μας είπε ο Justin; 

Και ενώ περιμέναμε ότι η απάντηση του Danny Carrey θα ήταν διπλωματική αυτός μας έστειλε στα ουράνια!

-Δεν σας είπε ψέμματα, οπότε στην κλίμακα βάζουμε μηδέν. Θα βγει! Θα κυκλοφορήσει το 2018. 

Τι είπε τώρα ο άνθρωπος; Να αρχίσουμε να πανηγυρίζουμε από τώρα; Ας συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας μέχρι να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό αλλά τουλάχιστον μπορεί να είμαστε πλέον πιο αισιόδοξοι.

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο Maynard James Keenan έχει υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα με τους Perfect Circle οπότε λογικά θα μιλάμε για το δεύτερο μισό του 2018.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Tool, 10.000 days, κυκλοφόρησε το 2006 και για εκείνη την περιοδεία είχαν έρθει δύο φορές στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: