Σαρωτικές αλλαγές στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά την εμπορική αποτυχία της Justice League
News

Σαρωτικές αλλαγές στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά την εμπορική αποτυχία της Justice League

Χρειάστηκαν περίπου τρεις εβδομάδες για να καταφέρει η Justice League να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στην Αμερική, κάτι που σημαίνει ότι η ταινία με το ζόρι θα φτάσει τα 300 εκατ. στο box office της χώρας, όταν ολοκληρώσει τον κύκλο της. Αν τα φτάσει.

Και παρά το γεγονός ότι η ταινία έχει γνωρίσει αρκετά μεγάλη επιτυχία στον υπόλοιπο κόσμο και πάλι τα νούμερα δεν βγαίνουν. Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο έρχεται μεγάλο κύμα αλλαγών στη DC.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα το Variety, οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο και η πρώτη από αυτές θα είναι η αποχώρηση του Jon Berg από τη θέση του υπεύθυνου για τις ταινίες της DC από το τμήμα της Warner Bros.

Το δεύτερο βήμα θα είναι η ενσωμάτωση των παραγωγών της DC σε αυτές της Warner Bros, ενώ μέχρι τώρα λειτουργούσαν ανεξάρτητα (όπως η Marvel με την Disney).

H Time Warner που είναι η ιδιοκτήτρια όλων, χρεώνει ως λάθος την επιμονή στη συνεργασία με τον Ζακ Σνάιντερ, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν με το Dawn of Justice και δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να σκηνοθετεί ξανά ταινία της DC.

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο Σνάιντερ αποχώρησε από την Justice League, λίγο πριν αρχίσει ο νέος κύκλος γυρισμάτων που έγινε μέσα στο 2017. Στην Time Warner όμως θεωρούν ο Τζος Γουίντον που ανέλαβε να ολοκληρώσει την ταινία, είχε μικρό περιθώριο αλλαγών, έτσι όλα τα στραβά χρεώνονται στον Σνάιντερ.

Τέλος αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πολύ δύσκολο να δούμε τον Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του Batman ξανά (εκτός από τη συμμετοχή του στην ταινία του Flash) αφού η standalone τριλογία που ετοιμάζει ήδη ο Matt Reeves ψάχνει άλλον πρωταγωνιστή.

Οι τρεις σίγουρες ταινίες που περιμένουμε στο επόμενο διάστημα είναι του Flash που προαναφέραμε, η σόλο ταινία του Aquaman και το Wonder Woman 2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ