Για γέλια τα λεφτά που ζητάνε για την πανελλήνια πρεμιέρα του Star Wars
News

Για γέλια τα λεφτά που ζητάνε για την πανελλήνια πρεμιέρα του Star Wars

Την επόμενη Πέμπτη κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το Last Jedi του Star Wars, άλλα από ότι είδαμε, την προηγούμενη ημέρα θα γίνει η πανελλήνια πρώτη στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες κινήσεις για λίγους τυχερούς που βγαίνουν συνήθως από κληρώσεις και διαγωνισμούς, άντε το πολύ-πολύ με το εισιτήριο που θα κόστιζε μία κανονική προβολή. Όχι όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση το εισιτήριο κοστίζει 25 ευρώ! Ναι ναι 25 ευρώ.

Τι λέει το event στο Facebook για την προβολή; Αυτά που ακολουθούν.

Τετάρτη προς Πέμπτη και δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το Αθήναιον ανοίγει τις πόρτες του και δίνει την ευκαιρία στους Star Wars fans να δουν ΠΡΩΤΟΙ την καινούρια ταινία Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi 3D!  Σε αυτή τη μοναδική βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό, θα πάρουν όλοι την επίσημη αφίσα της ταινίας, αλλά δεν σταματάμε εδώ.Κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα της καινούριας ταινίας και επίσημα προϊόντα Star Wars. 

Τιμή εισιτηρίου : 25 ευρώ 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που έχεις προαγοράσει εισιτήριο για άλλη προβολή Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi σε οποιοδήποτε σινεμά για τις 14.12.2017, μπορείς παραδίδοντας το εισιτήριο στο ταμείο του Αθήναιον να πληρώσεις μόνο τη διαφορά. 

Όπως είναι απόλυτα λογικό κάποιοι παραξενεύτηκαν από το μεγάλο κόστος του εισιτηρίου και ρώτησαν για αυτό στη σελίδα του event. Η απάντηση που πήραν ήταν η εξής:

Πρόκειται για την πρώτη πανελλήνια προβολή που γίνεται σε ένα και μοναδικό κινηματογράφο στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ. Αυτό σημαίνει ότι οι θεατές της συγκεκριμένης προβολής θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι απ’ όλους. Επίσης, όλοι θα λάβουν την επίσημη αφίσα της ταινίας και θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα της ταινίας και επίσημα STAR WARS προϊόντα.

Με λίγα λόγια τα έξτρα χρήματα από ότι καταλαβαίνουμε θα πάνε για την κάλυψη του κόστους των δώρων.

Ναι, μια χαρά κίνηση η πρώτη προβολή μία ημέρα πριν την πρεμιέρα αλλά το μάρκετινγ πίσω από όλο αυτό δεν το λες και επιτυχημένο. Θα περιμένουμε λοιπόν μέχρι την Πέμπτη.

Εδώ η σελίδα του event: https://www.facebook.com/events/166586734087225/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: