Ο Serj Tankian έχει βαρεθεί να γράφει στίχους και πρότιμα τα instrumental!
News

Ο Serj Tankian έχει βαρεθεί να γράφει στίχους και πρότιμα τα instrumental!

Είμαστε και εμείς που περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στη δεκαετία ένα νέο άλμπουμ από τους System of a Down είναι και ο Serj Tankian που αυτή την εποχή το έχει ρίξει στα soundtrack και μάλιστα δηλώνει ότι τα προτιμά από το να γράφει στίχους.

«Έγραφα ποίηση κάθε μέρα. Είναι κάτι που έκανα συνεχώς και έτσι κυκλοφόρησα δύο ποιητικές συλλογές. Για την ακρίβεια μπήκα στο χώρο της μουσικής μέσα από τις λέξεις» δήλωσε αρχικά ο frontman των System of a Down και συνέχισε: «Έχω γράψει τόσους πολλούς στίχους που έπαψε να έχει ενδιαφέρον. Όχι γιατί δεν υπάρχει κάτι που θέλω να πω ή να τραγουδήσω για αυτό. Σίγουρα υπάρχουν θέματα που δεν θέλω να γράψω γι αυτά αλλά τουλάχιστον μπορώ να βγάλω κάποια συναισθήματα μέσω αυτών. Η ποίηση είναι κάτι που σε κάνει να ανοίγεσαι. Απλά το έκανα για πολύ καιρό και τώρα προτιμώ να γράφω instrumental κομμάτια».

Ο Serj Tankian κυκλοφορεί αυτή την εποχή δύο soundtrack , ένα για το ντοκιμαντέρ Intent To Destroy και ένα για τη ρώσικη ταινία φαντασίας Furious: The Legend Of Kolovrat.

Και τι θα γίνει με τους System of a Down θα ρωτήσετε; Κάνεις δεν ξέρει. Έτσι όπως το πάνε, θα βγουν για καμιά περιδεία πάλι σε κανά χρόνι και πάλι θα συζητάμε για νέο άλμπουμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ