Όχι μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις ταινίες με τη Harley Quinn είναι στα σκαριά!
News

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις ταινίες με τη Harley Quinn είναι στα σκαριά!

Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό της Warner Bros. και της DC για το κινηματογραφικό τους σύμπαν.

Ξέρετε σε ποιον έχουμε εμπιστοσύνη όμως και μάλιστα τυφλή; Στη Μάργκοτ Ρόμπι! Η 27χρονη ηθοποιός που αυτή την εποχή βρίσκεται στα ντουζένια της με το I, Tonya που δεν αποκλείεται να την οδηγήσει μέχρι τα όσκαρ, μίλησε για τη Harley Quinn και αποκάλυψε ότι υπάρχει άλλη μία ταινία για αυτήν στα σκαριά.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουμε το σίκουελ του Suicide Squad, το Gotham City Sirens, την ταινία για αυτήν και τον Joker και πλέον μαθαίνουμε ότι υπάρχει και εντελώς σόλο ταινία Harley Quinn.

«Δουλεύω πάνω σε αυτή εδώ και δύο χρόνια. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό γιατί δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πολλά, αλλά δουλεύω τη solo ταινία της Harley εδώ και καιρό» τόνισε αρχικά η Μάργκοτ Ρόμπι και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι δεν έχει ιδέα ποια θα είναι τελικά η επόμενη ταινία.

«Συμβαίνουν πολλά αυτή την εποχή και δεν νομίζω ότι κανένας είναι σίγουρος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουν να δουν ξανά τη Harley Quinn στη μεγάλη οθόνη έτσι δουλεύουν σε όλες τις διαφορετικές εκδοχές».

Να θυμίσουμε εμείς ότι η επόμενη ταινία της DC που είναι ήδη προγραμματισμένη είναι αυτή για τον Aquaman που αναμένεται τον επόμενο Δεκέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ