Στην επέτειο μίας στυγερής δολοφονία θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Ταραντίνο

Roxx |
Στην επέτειο μίας στυγερής δολοφονία θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Ταραντίνο - Roxx.gr

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το πρότζεκτ της επόμενης ταινίας του Κούντιν Ταραντίνο, που διέκοψε πρόσφατα την επαγγελματική του συνεργασία με την Weinstein Company και βρήκε νέα στέγη στη Sony.

Η ταινία που θα εξελίσσεται το καλοκαίρι του 1969 θα βγει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019. Σε εκείνη την ημερομηνία συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη στυχερή δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τα μέλη της «οικογένειας» Μάνσον, μία υπόθεση που θα υπάρχει ως αναφορά στην ταινία.

Αυτές που ακολουθούν είναι οι πρώτες λεπτομέρειες για την πλοκή:

Τοποθετείται χρονικά στο καλοκαίρι του 1969 και σύμφωνα με μία πηγή που έχει διαβάσει το σενάριο επικεντρώνεται σε έναν άνδρα ηθοποιό που έκανε επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά και προσπαθεί να «χωθεί» στον κινηματογράφο. O βοηθός του που είναι ταυτόχρονα και ο stunt double του έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Η δολοφονία της Sharon Tate και των υπολοίπων από την «οικογένεια» Μάνσον, λειτουργούν ως background για την κεντρική ιστορία.

Θυμίζουμε ότι ο Ταραντίνο συζητάει με μεγάλα ονόματα για το πρότζεκτ που έχει τον προσωρινό τίτλο #9. Ανάμεσα τους οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ και Μάργκοτ Ρόμπι.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ