Το Mindhunter θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Netflix (σιγά μη δεν επέστρεφε)!

Roxx |
Το Mindhunter θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Netflix (σιγά μη δεν επέστρεφε)! - Roxx.gr

Ήταν μία από τις πιο αναμενόμενες αποφάσεις της χρονιάς αλλά και πάλι η επίσημη ανακοίνωση είναι ένας μεγάλος λόγος ικανοποίησης. Το Mindhunter, η σειρά του Netflix με την υπογραφή του Ντέιβιντ Φίντσερ, πήρε το πράσινο φως και θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Μιλάμε για μία από τις καλύτερες νέες σειρές του 2017 με την πλοκή να εξελίσσεται στη δεκαετία του ’70 όπου δύο πράκτορες του FBI κάνουν τα πρώτα βήματα στη σκιαγράφηση του προφίλ των serial killers. Με δυνατό καστ και τρομερή αισθητική η σειρά μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία με το Zodiac του Φίντσερ κάτι που από μόνο είναι λόγος για το δείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη).

Οι δημιουργοί είχαν τονίσει ότι έχουν πλάνο για πέντε σεζόν και πλέον έχουν το ελεύθερο να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Θυμίζουμε ότι η 2η σεζόν αναμένεται να ασχοληθεί με τις δολοφονίες παιδιών που συγκλόνισαν την Ατλάντα την περίοδο 1979-1981.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, που καταγράφει τις πραγματικές εμπειρίες του πράκτορα του FBI John E. Douglas.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ