Όλες οι σκηνές των trailer που κόπηκαν από την τελική έκδοση της Justice League στους κινηματογράφους
News

Όλες οι σκηνές των trailer που κόπηκαν από την τελική έκδοση της Justice League στους κινηματογράφους

Η Justice League έχει βγει στους κινηματογράφους εδώ και δέκα ημέρες και μπορεί να θεωρήθηκε ως ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση μετά τα Dawn of Justice και Suicide Squad, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε την επιτυχία της Wonder Woman που είδαμε πριν από μερικούς μήνες.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πάντως το οικονομικό αφού οι εισπράξεις δεν έφτασαν στις προσδοκίες (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) κάτι που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μέχρι και ζημιά στη Warner Bros. που επένδυσε 300 εκατομμύρια δολάρια στο μεγάλο αυτό πρότζεκτ.

Και τώρα έχει ξεκινήσει μία άλλη κουβέντα. Πώς θα ήταν η τελική εκδοχή του Ζακ Σνάιντερ που αποχώρησε την Άνοιξη και έδωσε τη θέση του στον Τζος Γουίντον. Ο Γουίντον (αν και το όνομα του δεν αναφέρεται στα credits σκηνοθεσίας) γύρισε πολλές νέες σκηνές ενώ αφαίρεσε πολλές από τις ήδη υπάρχουσες καταλήγοντας σε ένα σφιχτό δίωρο διάρκειας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλες τις σκηνές που υπήρχαν στα trailer και δεν είδαμε τελικά στην κινηματογραφική εκδοχή της Justice League. Είναι 11 στο σύνολο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ