Για πρώτη φορά κυκλοφορεί στα Eλληνικά ένα από τα πιο γνωστά βιβλία του Stephen King
News

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί στα Eλληνικά ένα από τα πιο γνωστά βιβλία του Stephen King

To Firestarter του Stephen King κυκλοφόρησε το 1980, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο σε μία παραγωγή του Dino De Laurentiis με την πιτσιρικά τότε Ντριού Μπάριμορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το βιβλίο δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στα ελληνικά, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά τώρα από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος που έχουν πάρει τα δικαιώματα για τα βιβλία του μετρ του τρόμου στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός τίτλος είναι Πύρινη οργή και μπορείτε ήδη να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία.

Αυτή είναι η περίληψη:

Πριν από έναν χρόνο, ο Άντι ήταν ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, υποδειγματικός φιλόλογος στο Πανεπιστήμιο του Χάρισον. Τώρα είναι ένας κυνηγημένος άνθρωπος –και, το χειρότερο, μαζί του είναι κυνηγημένη και η κόρη του η Τσάρλι.

Η Τσάρλι είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κοτσίδες, ευτυχισμένο και υγιέστατο, αλλά διαθέτει ένα τρομακτικό χάρισμα. Είναι ένα χάρισμα που δεν το θέλει –γιατί της δίνει δυνάμεις που δεν ελέγχει– και κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί προσεύχεται να μην το έχει όταν ξυπνήσει.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που θεωρούν αυτό το χάρισμα ιδιαίτερα χρήσιμο, και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τη βρουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο των δυνάμεών της –ή να την εξολοθρεύσουν…

Το Firestarter ήταν ένα από τα πρώτα μυθιστορήματα του Stephen King, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Dino de Laurentiis, και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ