Τι παίζει επιτέλους με το ελικόπτερο στο Walking Dead;
News

Τι παίζει επιτέλους με το ελικόπτερο στο Walking Dead;

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το 5ο επεισόδιο του Walking Dead.

Ο κυριότερος λόγος που μας έχει εκνευρίσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό το Walking Dead, είναι γιατί ήταν από τις αγαπημένες μας σειρές εδώ στο Roxx, από την εποχή που το όνομα του site ήταν ακόμα Rock is Dead. Γράφαμε αναλύσεις για τα επεισόδια, καταγράφαμε θεωρίες και γενικά πορωνόμασταν ρε παιδάκι μου, περισσότερο ακόμα και από το Game of Thrones.

Δυστυχώς όμως θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι η σειρά έχει πάρει την κατιούσα ακόμα και αν στα δύο πιο πρόσφατα επεισόδια έχει αρχίσει να δείχνει μικρά σημάδια ανάκαμψης. Μικρά.

Σε αυτό που προβλήθηκε την Κυριακή είδαμε κάτι που μας γύρισε πίσω στην πρώτη σεζόν. Ο Ρικ κατευθύνεται κάπου και κάποια στιγμή ένας ήχος του τραβάει την προσοχή. Γυρνάει στο ουρανό και αντικρίζει ένα ελικόπτερο. Δεν δίνεται καμία εξήγηση για το περιστατικό προς το παρόν και μας θύμισε κάτι αντίστοιχο που είχε συμβεί στα επεισόδια του 2010. Τότε και πάλι ο Ρικ είχε δει στον ουρανό ένα ελικόπτερο όταν βρισκόταν ακόμα στην Ατλάντα. Η σειρά δεν εξήγησε ποτέ ούτε εκείνη τη σκηνή.

Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα; Αν και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, υπάρχει μία θεωρία που λέει ότι το ελικόπτερο είναι προάγγελος ενός storyline που θα δούμε πολύ αργότερα. Είναι μία ομάδα που σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Κίρκμαν, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο γκρουπ που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ο Ρικ και η ομάδα του. Έχουν στρατιωτική οργάνωση και πρόσβαση σε μεγάλο εξοπλισμό, αλλά δεν ξέρουμε περισσότερα αφού το πρώτο τεύχoς του New World Order (αυτός είναι ο τίτλος του storyline) θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Η δική μας γνώμη είναι ότι η σειρά θα καθυστερήσει πάρα πολύ (αν το κάνει ποτέ) να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα του ελικοπτέρου, αν και θα ήταν ιδανικό να έχουμε μία αίσθηση προορισμού, αφού το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Walking Dead εδώ και καιρό είναι ότι μοιάζει να κινείται σε κύκλους που δεν οδηγούν πουθενά.

Η σχέση του Ρικ με τα ελικόπτερα πάντως είναι μια σχέση που κρατάει χρόνια, αφού έχει συναντήσει κατά καιρούς αρκετά καθηλωμένα, ενώ στη 7η σεζόν είχε γίνει αρκετή κουβέντα για κάτι που πολλοί πίστευαν ότι ήταν λάθος. Κάτι να πετάει πίσω από τον Ρικ και σε μεγάλη απόσταση. Λέτε τελικά να ήταν σκόπιμο;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ