Βρήκε «σπίτι» ο Ταραντίνο για τη νέα του ταινία και θέλει τα πιο βαριά ονόματα για πρωταγωνιστές
News

Βρήκε «σπίτι» ο Ταραντίνο για τη νέα του ταινία και θέλει τα πιο βαριά ονόματα για πρωταγωνιστές

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε εξέλιξη ένας «πόλεμος» ανάμεσα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, για το ποιο από αυτά θα αποτελέσει τη νέα στέγη του Κουέντιν Ταραντίνο.

O σταθερός του συνεργάτης (αρχικά με την Miramax και στη συνέχεια με την Weinstein Company), Χάρβεϊ Γουάινσταϊν βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου σεξουαλικών παρενοχλήσεων που συγκλονίζει το Χόλιγουντ και δεν αποκλείεται να καταλήξει στη φυλακή, έτσι ο 54χρονος σκηνοθέτης αποφάσισε να βγει ξανά στην αγορά για τη νέα του ταινία που αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει τον προσωρινό τίτλο #9.

Ο πόλεμος ολοκληρώθηκε και ο νικητής είναι η Sony αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Ταραντίνο εντυπωσιάστηκε από τις γνώσεις του Tom Rothman (υπεύθυνος του στούντιο) στην κινηματογραφική ιστορία.

Έτσι πλέον η νέα του ταινία προχωράει κανονικά και σε αντίθεση με τα όσα είχαν γραφτεί πριν από μερικούς μήνες δεν θα αφορά αποκλειστικά τον Τσαρλς Μάνσον, αν και αυτός ο ρόλος θα υπάρχει. Θα εξελίσσεσαι στα τέλη της δεκαετίας του 60 και τις αρχές του 70 και σύμφωνα με όσους έχουν διαβάσει το σενάριο είναι ότι πιο κοντινό στο Pulp Fiction έχει κάνει ο Ταραντίνο.

Η Μάρκοτ Ρόμπι παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον ρόλο της Σάρον Τέιτ (της γυναίκας του Ρομάν Πολάνσκι) που δολοφονήθηκε από την οικογένεια Μάνσον, ενώ ο Ταραντίνο έχει συζητήσει για τους ανδρικούς ρόλους με τους (κρατηθείτε) Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Κρουζ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε δύο από αυτούς ή ακόμα και τους τρεις στην ταινία.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες της νέας χρόνιας και η ημερομηνία κυκλοφορία αναμένεται να είναι στις αρχές του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: