Η απογείωση του Mr Robot και η λεπτομέρεια που μας πήρε τα μυαλά!
News

Η απογείωση του Mr Robot και η λεπτομέρεια που μας πήρε τα μυαλά!

Προσοχή ακολουθούν spoilers για την 3η σεζόν του Mr. Robot

Η 2η σεζόν του Mr Robot, είναι αλήθεια πως δεν κατάφερε να φτάσει στα ύψη της πρώτης. Ίσως να μην το ήθελε κιόλας, αφού όλα όσα είδαμε μοιάζουν πλέον να είναι το στήσιμο για τα απίστευτα επεισόδια που μας παρουσιάζει η σειρά εδώ και δύο εβδομάδες.

Το ξεκίνημα έγινε με το 5ο επεισόδιο που ήταν γυρισμένο σε στυλ ενός πλάνου και για 45 ολόκληρα λεπτά μας έκανε μάρτυρες στις προσπάθειες του Έλιοτ και της Άντζελα να φτάσουν στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ο πρώτος να σταματήσει την επίθεση και η δεύτερη να την επιτρέψει.

Ώσπου φτάσαμε στο kill-process που προβλήθηκε την Τετάρτη στην Αμερική και μας έδειξε ότι οι προσπάθειες του Έλιοτ ήταν μάταιες και το πλάνο της Whiterose ήταν εντελώς διαφορετικό από την αρχή.

Όσοι το είδατε, θα συμφωνήσετε ότι μιλάμε ίσως για το καλύτερο επεισόδιο της σειράς και ένα από τα καλύτερα της χρονιάς γενικότερα, αφού όλα όσα οδηγούν στην μεγάλη αποκάλυψη του φινάλε ήταν μαεστρικά δομημένα με στόχο το τέλος να μας αφήσουν… (πώς να το πούμε κομψά). Να μας αφήσουν μαλάκες!

Οι θεωρίες που κυκλοφορούν για τη σειρά είναι πάρα πολλές με κάποιες από αυτές μπαίνουν σε εντελώς sci-fi καταστάσεις και να λένε ότι δεν αποκλείεται στη συνέχεια να μπλέξουμε με ταξίδια στο χρόνο και άλλα τέτοια.

Όλα ξεκίνησαν με αυτή την ατάκα από την πρώτη σεζόν.

Τώρα, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε όλες τις θεωρίες (αν έχετε χρόνο μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές στο reddit) αλλά στο επεισόδιο της Τετάρτης υπήρξε μία μικρή λεπτομέρεια, που ίσως να μην προσέξατε και μπορεί να βάλει μπουρλότο στα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα στη σειρά.

Στο προτελευταίο επεισόδιο της 2ης σέζον η Άντζελα, πριν συναντήσει την Whiterose, απαντάει σε ερωτήσεις που της κάνει ένα κοριτσάκι που δεν το λες και φιλικό.

Από εκείνη τη συνάντηση και μετά η Άντζελα πείθεται να γίνει συνεργός στο μεγάλο σχέδιο του Dark Army και παράλληλα αρχίζει ατάκες του τύπου «θα μπούσαμε να φτιάξουμε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν» κτλ.

Στο ξεκίνημα του έκτου επεισοδίου της 3ης σεζόν, μεταφερόμαστε στο παρελθόν, όπου βλέπουμε τον πατέρα του Έλιοτ, την μητέρα της Άντζελα, αλλά και την ίδια την Άντζελα σε μικρή ηλικία.

Το αναγνωρίσατε; Είναι το ίδιο κοριτσάκι που ανέκρινε την Άντζελα!


Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε το θέμα με τα gif για μπόλικη ώρα ακόμα αλλά το πιάσατε το νόημα.

Τι παίζει λοιπόν; Ήταν κάποιο παιχνίδι του μυαλού αυτό που έκανε η Whiterose στην Άντζελα ή μήπως όντως θα παίξει θέμα με το χακάρισμα του χρόνου;

Ό,τι και να γίνει η σειρά φέτος μας έχει καθηλώσει και έχουμε ακόμα μπροστά μας τέσσερα επεισόδια για το φινάλε.

Προς το παρόν λοιπόν μένουμε με το trailer για την επόμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: