H σειρά για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα σπάσει όλα τα ρεκόρ κόστους
News

H σειρά για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα σπάσει όλα τα ρεκόρ κόστους

Αρχικά πρέπει σύντομα η Amazon να μας δώσει έναν τίτλο για τη σειρά, γιατί το να την αποκαλούμε «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» όταν αυτή θα εξελλίσεται πριν τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού είναι λίγο κουλό.

Ακούς Amazon;

Πάμε τώρα στο ζουμί. Η συμφωνία που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες αποτελεί φυσικά το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς και συνεχώς έρχονται στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες.

Αυτό που έγραψε τώρα το Hollywood Reporter είναι ότι η σειρά θα αποτελείται από πέντε σεζόν με τη δυνατότητα δημιουργίας και ενός spin off.

Το κόστος μόνο για την απόκτηση των δικαιωμάτων έφτασε τα 250 εκατ. δολάρια και αυτό το ποσό φυσικά είναι μόνο η αρχή, αφού αν υπολογιστεί η παραγωγή, το κάστινγκ, τα ειδικά εφέ και όλα αυτά που χρειάζονται υπολογίζεται ότι θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια!

Για να συγκρίνεται λίγο τα μεγέθη, απλά να πούμε ότι για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones το μπάτζετ του ΗΒΟ για κάθε επεισόδιο θα φτάσει τα 15 εκατ. δολάρια, σύνολο δηλαδή 90 εκατ. για ολόκληρη την 8η σεζόν.

Το ρεκόρ μέχρι σήμερα κρατάει το Netflix με το κόστος των 150 εκατ. δολαρίων για την πρώτη σεζόν του The Crown.

Έρχεται λοιπόν το Amazon με αυτά τα απίστευτα νούμερα που θα διαθέσει για το έργο του Τόλκιν για να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Διαβάστε εδώ τους λόγους που δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και μεταφορά του Σιλμαρίλλιον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ