Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε το απολαυστικό teaser για το δεύτερο Deadpool!
News

Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε το απολαυστικό teaser για το δεύτερο Deadpool!

Το πόσο καλά χειρίζεται η 20th Century Fox το προμόσιον για τις ταινίες του Deadpool, αξίζει να γίνει σεμινάριο. Το χεράκι του σε όλο αυτό βέβαια το έχει βάλει και ο Rayn Reynolds που παίζει βαρβάτο ρόλο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα teaser για τη 2η ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους την 1η Ιουνίου και παρά το γεγονός ότι διαρκεί δύο λεπτά δείχνει ελάχιστα δευτερόλεπτα από την ταινία αλλά παραμένει απολαυστικό.

Και αυτό γιατί βλέπουμε τον Deadpool σε ρόλο Bob Ross να μας δείχνει πώς «φτιάχτηκε» το πρώτο πόστερ της ταινίας. Όλα αυτά με το χιουμοριστικό στυλ και φουλ υπονοούμενα.

Στην ταινία εκτός από τον Deadpool (Ryan Reynolds) και Cable (Josh Brolin) θα δούμε ακόμα τους Vanessa (Morena Baccarin), Domino (Zazie Beetz), Weasel (T.J. Miller), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Blind Al (Leslie Uggams), Colossus (Stefan Kapicic) και Dopinder (Karan Soni).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) και στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: