H Wonder Woman αποσύρθηκε από τη... χαμένη μάχη με το Star Wars και θα βγει νωρίτερα
News

H Wonder Woman αποσύρθηκε από τη… χαμένη μάχη με το Star Wars και θα βγει νωρίτερα

Η ταινία της Wonder Woman ήταν η μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, επιτυχία για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC και σκόρπισε αισιοδοξία για τη συνέχεια που έρχεται φυσικά με την Justice League μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Όσο μεγάλη επιτυχία και να είναι όμως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Γολιάθ των ταμείων που ονομάζεται Star Wars.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, το σίκουελ της Wonder Woman μετέφερε την ημερομηνία προβολής του για την 1η Νοεμβρίου του 2019. Ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 13 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς αλλά μετά τις εξελίξεις με την τρίτη ταινία του Star Wars που μεταφέρθηκε και αυτό για τις 20 Δεκεμβρίου του 2019 θα ήταν μάταιο να μπει σε εισπρακτική μάχη.

Στην απόφαση της Warner Bros. έπαιξε ρόλο και η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει αυτές τις ημέρες το Thor: Ragnarok που έδειξε ότι υπάρχει χώρος για σούπερ ήρωες και στις αρχές Νοεμβρίου. Βασικά αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή τα στούντιο, είναι ότι δεν παίζει ρόλο η εποχή που βγάζεις την ταινία, αλλά το πόσο καλή είναι.

Κλείνοντας το θέμα της Wonder Woman, να πούμε ότι υπάρχει φυσικά μία μεγάλη εκκρεμότητα, αφού η Gal Gadot αρνείται να υπογράψει για το σίκουελ μέχρι να απομακρυνθεί από την παραγωγή ο Brett Ratner για τον οποίο υπάρχουν πολλές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ