Για μια ολόκληρη γενιά οπαδών η 20η Ιουλίου θα είναι εμπειρία ζωής!
News

Για μια ολόκληρη γενιά οπαδών η 20η Ιουλίου θα είναι εμπειρία ζωής!

Μας αρέσει πολλές φορές να θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα και έτσι συνήθως την πατάμε. Ποιος να φανταζόταν το 2011 όταν είδαμε τους Iron Maiden στο Sonisphere και αφού μας είχαν συνηθίσει σε επισκέψεις κάθε 2-3 χρόνια, ότι θα πέρναγαν άλλα επτά χρόνια μέχρι να τους ξαναδούμε στην Ελλάδα;

Κανένας.

Και όμως, η κρίση μας βάρεσε αλύπητα, το κασέ του συγκροτήματος τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζε απλησίαστο και χρειάστηκε να φτάσουμε στα τέλη του 2017 για να γίνει εφικτή η επιστροφή τους στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2018.

Ακόμα και τώρα όμως για όσους είναι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία, πάνω από 24-25 δηλαδή και ειδικά για όσους έχουν περάσει τα τριάντα εδώ και καιρό ο ερχομός των Maiden μοιάζει με την επιστροφή ενός παλιού φίλου που τον έχουμε δει πολλές φορές. Άλλοι 2-3, άλλοι 4-5, άλλοι ακόμα περισσότερες.

Υπάρχει όμως μία ολόκληρη γενιά οπαδών στην Ελλάδα, που θα τους δει για πρώτη φορά! Είναι αυτοί που κοντεύουν τα 18, είναι αυτοί που δεν μπόρεσαν να πάνε το ’11 και πάει λέγοντας.

Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική, απλά την ημέρα που ανακοινώθηκε η συναυλία ρωτήσαμε στη σελίδα μας στο Facebook τους αναγνώστες για το πόσες φορές τους έχουν δει στην Ελλάδα ή αν είναι η πρώτη τους φορά. Και πάνω από το 50% των απαντήσεων ήταν για αυτή την πρώτη φορά.

Και είναι μεγάλη υπόθεση για τον πιτσιρικά μία τέτοια συναυλία. Είναι η προσμονή της που την κάνει ακόμα πιο γλυκιά, η αντίστροφη μέτρηση, η παρέα που θα κανονίσεις για να πας όλα αυτά που κάνουν μια τέτοια εμπειρία μαγική. Και τις χρειαζόμαστε τέτοιες εμπειρίες στη χώρα μας για να ξεφεύγουμε λίγο από την καταθλιπτική πραγματικότητα που μας περιβάλλει.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το 2018 θα συμπληρώνονται 30 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη φορά που οι Maiden ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας. Και στο Terra Vibe θα βρεθούν στις 20 Ιουλίου άνθρωποι που τους είχαν δει και τότε, άνθρωποι που τους είδαν για πρώτη φορά με τον Blaze Bayley, αυτοί που έκαναν ντεμπούτο στο Περιστέρι με την επιστροφή του Dickinson, αυτοί της προηγούμενοι δεκαετίας και φυσικά οι πρωτάρηδες.

Είναι μια ωραία σκέψη δεν συμφωνείτε;

Τι ξέρουμε για τα υπόλοιπα συγκροτήματα που θα παίξουν στην ημέρα των Iron Maiden

Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου για το Rockwave Festival

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ