Τι ξέρουμε για τα υπόλοιπα συγκροτήματα που θα παίξουν στην ημέρα των Iron Maiden
News

Τι ξέρουμε για τα υπόλοιπα συγκροτήματα που θα παίξουν στην ημέρα των Iron Maiden

Χαρήκατε με την επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλία των Iron Maiden στο Rockwave Festival; Φυσικά και χαρήκατε, το ίδιο και εμείς, αφού να φανταστείτε ένας συντάκτης μας που βγήκε από το μεσημέρι στους δρόμους για να πανηγυρίσει δεν έχει γυρίσει.

Και μάλιστα έβγαλε τη μπλούζα του όταν έφυγε, οπότε ή θα τον έχουν συλλάβει ή θα έχει κρυώσει.

Το θρυλικό συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Terra Vibe στις 20 Ιουλίου στο πλαίσιο της Legacy of The Beast περιοδείας τους, που ανακοινώθηκε σήμερα αλλά οι εκπλήξεις από την Didi Music δεν θα σταματήσουν εδώ και θα έχουμε και άλλα βαρβάτα ονόματα στο line up της συγκεκριμένη ημέρας.

Αρχικά να πούμε ότι αυτό που γράφτηκε στο gazzetta.gr για τους Volbeat και τους Ghost δεν είναι ακόμα σίγουρο. Δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι επίσημο και το υπόλοιπο line up θα ανακοινωθεί όταν «κλειδώσουν» όλα τα ονόματα.

Θα μπορούσαμε να σας αραδιάσουμε μερικά, αλλά δεν θα το κάνουμε μέχρι να έχουμε κάτι οριστικό στα χέρια μας.

Και τα δύο συγκροτήματα πάντως είναι στα υπόψιν για μία φεστιβαλική ημέρα που προβλέπεται να είναι από τις βαρβάτες που έχουμε δει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, επειδή ρωτάτε πολλοί και είναι λογικό αυτό, το θέμα των εισιτηρίων θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα το πολύ και θα βγουν σε κυκλοφορία πολύ σύντομα.

Για όλα τα νεότερα να είσαστε συντονισμένοι εδώ στο roxx.gr γιατί έχουμε πολλά ωραία πραγματάκια για το επόμενο καλοκαίρι και μάλιστα πράγματα που δεν φαντάζεστε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ