O Σαμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θέλει να δει την ιστορία σε τηλεοπτική σειρά!
News

O Σαμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θέλει να δει την ιστορία σε τηλεοπτική σειρά!

O Sean Austin βρίσκεται στην επικαιρότητα αυτές τις ημέρες για τον ρόλο του στη 2η σεζόν του Stranger Things. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για να μην σας κάνουμε spoiler σε περίπτωση που δεν την έχετε ολοκληρώσει ακόμα.

Σε συνέντευξη που έδωσε, ο 46χρονος ηθοποιός ρωτήθηκε για την μεγάλη είδηση των τελευταίων ημερών που αφορά την προσπάθεια για να γίνει ο άρχοντας των δαχτυλιδιών τηλεοπτική σειρά.

Είναι φυσικά ο κατάλληλος άνθρωπος για το θέμα, αφού υποδύθηκε τον Σαμ στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, που σάρωσε όσκαρ και εισπράξεις.

«Το διάβασα πριν πριν λίγες ημέρες και νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Εδώ και 15 χρόνια λέω ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα γίνει remake. Μου έλεγαν πάντα ότι αποκλείεται αφού είναι κάτι πολύ αγαπημένο και δεν θα μπει κάνει σε διαδικασία να το τολμήσει. Τους έλεγα ότι θα γίνει σύντομα, αφού είναι μία τεράστια ιστορία με τόσο αγαπημένους χαρακτήρες».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε ξανά το ρόλο του Σαμ ήταν κατηγορηματικός.

«Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό όταν διάβασα την είδηση. Είμαι ο Σαμ στις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι θα κάνει κάποιος άλλος με τον ρόλο».

Θυμίζουμε ότι με βάση τα όσα έχουν δημοσιευθεί ο βασικός ενδιαφερόμενος αυτή τη στιγμή είναι το Amazon με το Netflix να ακολουθεί στενά, ενώ το κόστος για την απόκτηση των δικαιωμάτων φτάνει στο αστρονομικό ποσό των 250 εκατ. δολαρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ