Αυτός ήταν με διαφορά ο καλύτερος νέος χαρακτήρας στο Stranger Things
News

Αυτός ήταν με διαφορά ο καλύτερος νέος χαρακτήρας στο Stranger Things

Η 2η σεζόν του Stranger Things που ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες στο Netflix, είχε μπόλικους νέους χαρακτήρες, με κάποιους από αυτούς να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πλοκή (Bob), άλλους να γίνονται μέλη της ομάδας των πιτσιρικάδων (Max) ενώ είχαμε και νέο νταή στο πρόσωπο του Billy.

Αυτή που έκλεψε την παράσταση όμως με τις ατάκες και τη γενικότερη παρουσία της δεν ήταν άλλη από την Erica, τη μικρή αδελφή του Lucas.

Οι δημιουργοί της σειράς, τα αδέλφια Duffer παραδέχθηκαν ότι η ερμηνεία της πιτσιρίκας Priah Ferguson τους ενθουσίασε και θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε πολύ περισσότερο στην επόμενη σεζόν.

«Αυτό το κορίτσι ήρθε από τη Τζόρτζια και τα έκανε όλα καταπληκτικά. Σκεφτήκαμε ότι μπορεί απλά να πήγε καλά στην οντισιόν. Αλλά ήταν έτσι και στα γυρίσματα. Πεθαίναμε από το ύφος της και ψάχναμε να βρούμε τρόπους να τη χωρέσουμε σε πολλές σκηνές» τόνισε ο Matt Duffer στο Beyond Stranger Things.

Και για την τρίτη σεζόν μας υποσχέθηκε περισσότερη Erica: «Δεν υπάρχει καμία εκδοχή της τρίτης σεζόν που δεν περιλαμβάνει πολύ περισσότερη Erica. Είναι τόσο καλή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ