Τρελά λεφτά για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και ένα τεράστιο ερωτηματικό!
News

Τρελά λεφτά για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και ένα τεράστιο ερωτηματικό!

Σας γράψαμε από το πρωί του Σαββάτου μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές ειδήσεις των τελευταίων ετών που αν υλοποιηθεί θα κάνει μεγάλο ντόρο.

H Warner Bros. σε συνεργασία με τους διαχειριστές του έργου του Τόλκιν, συζητάνε το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας τηλεοπτικής σειράς για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Οι νεότερες πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια είναι ότι εκτός από το Amazon ενδιαφέρον έχει δείξει και το Netflix, ενώ το HBO αποσύρθηκε από την «κούρσα» της διεκδίκησης λόγω του τεράστιου κόστους απόκτησης των δικαιωμάτων.

Ποιο είναι αυτό; Περίπου 200 με 250 εκατομμύρια δολάρια. Και αυτά τα λεφτά καλύπτουν μόνο τα δικαιώματα χωρίς φυσικά να υπολογίζεται το κόστος της παραγωγής που θα είναι και αυτό τεράστιο. Να πούμε ότι με αυτό το πόσο φτιάχτηκαν πριν από 17 χρόνια και οι τρεις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον που γυρίστηκαν ταυτόχρονα.

Το μεγάλο ερωτηματικό σε αυτή την περίπτωση έρχεται από κάτι που γράφει το Deadline. Ότι τα δικαιώματα δεν περιλαμβάνουν όλους τους χαρακτήρες. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιοι είναι αυτοί οι χαρακτήρες, αλλά μας φαίνεται λιγάκι κουλό κάποιος να δώσει τόσα λεφτά για τα δικαιώματα και να μην έχει στη διάθεση του όλα τα «πολεμοφόδια» της ιστορίας του Τόλκιν.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και λογικά το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ