Τέλος ο Κέβιν Σπέισι από το House of Cards - Τον απέλυσε το Netflix!
News

Τέλος ο Κέβιν Σπέισι από το House of Cards – Τον απέλυσε το Netflix!

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κέβιν Σπέισι είναι καταιγιστικές. Μετά τις συνεχόμενες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που βγαίνουν στη δημοσιότητα από την προηγούμενη Κυριακή, το Netflix που αρχικά είχε σταματήσει τα γυρίσματα στο House of Cards, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Κέβιν Σπέισι.

Και αυτό το τέλος δεν αφορά μόνο τη σειρά αλλά και την ταινία Gore που ετοίμαζε ο ηθοποιός για την διαδικτυακή πλατφόρμα.

«To Netflix δεν θα εμπλακεί σε περαιτέρω παραγωγή του House of Cards που θα περιλαμβάνει τον Κέβιν Σπέισι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την MRC (σ.σ. η εταιρεία παραγωγής της σειράς) κατά τη διάρκεια της διακοπής των γυρισμάτων για να βρούμε το κατάλληλο μονοπάτι για τη συνέχεια. Αποφασίσαμε επίσης να μην προχωρήσουμε με την ταινία Gore που βρισκόταν στο στάδιο του post-production και είχε για πρωταγωνιστή και παραγωγό τον Κέβιν Σπέισι».

Η απόφαση του Netflix κρίνεται ως απολύτως λογική και αναμενόμενη από τη στιγμή που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες ανώνυμες καταγγελίες και από μέλη της παραγωγής του House of Cards που ανέφεραν επαναλαμβανόμενα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό και τόνιζαν ότι είχε δημιουργήσει ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον.

Το θέμα είναι αν θα παρθεί η απόφαση για την ολοκλήρωση της σειράς χωρίς αυτόν κάτι που όπως και να το κάνουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού με τον Φρανκ Άντεργουντ είχε δημιουργήσει έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες της σύγχρονης τηλεοπτικής ιστορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ