Στα σκαριά σειρά για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!
News

Στα σκαριά σειρά για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Αυτή είναι μία από τις πιο παράξενες τηλεοπτικές ειδήσεις που έχει χρειαστεί να γράψουμε. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety που αργότερα επιβεβαιώθηκε και από το Entertainment Weekly, η Warner Bros. σε συνεργασία με τους διαχειριστές του έργου του Τόλκιν, συζητάνε το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας τηλεοπτικής σειράς για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Και το Amazon εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως φαβορί για να πάρει το τεράστιο αυτό πρότζεκτ.

Το θέμα πάντως βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και ακόμα και αν δοθεί το πράσινο φως θα χρειαστεί πολύς καιρός για να προχωρήσει στην υλοποίηση του.



Το ρίσκο πάντως είναι τεράστιο σε αυτή την περίπτωση, αφού οι ταινίες του Πίτερ Τζάκσον που έγραψαν ιστορία στα ταμεία, στα όσκαρ αλλά και στην ποπ κουλτούρα γενικότερα, είναι πολύ φρέσκες ακόμα στο μυαλό του κόσμου και είναι λογικό μία απόπειρα να γίνουν οι περιπέτειες των Φρόντο και των υπολοίπων τηλεοπτική σειρά να αντιμετωπιστεί με τρομερά κριτική διάθεση.

Δύσκολα ακουμπάς τόσο σύντομα κάτι τόσο επιτυχημένο. Θα προτιμούσαμε το πρότζεκτ να αφορά το άλλο μεγάλο έργο του Τόλκιν, το Σιλμαρίλλιον, που με τον τρόπο που είναι δομημένο ταιριάζει πιο πολύ σε τηλεοπτική σειρά.

Update: Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ και το τεράστιο κόστος του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ