Το Walking Dead μπορεί  να συνεχιστεί για δεκαετίες λένε στο AMC
News

Το Walking Dead μπορεί να συνεχιστεί για δεκαετίες λένε στο AMC

H 8η σεζόν του Walking Dead δεν ξεκίνησε με τη συνηθισμένη φόρα που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας ήταν αντίστοιχη με αυτή της τρίτης σεζόν (όταν η σειρά ξεκίνησε την ανοδική της πορεία), ενώ το δεύτερο επεισόδιο ήταν αυτό με τη χαμηλότερη τηλεθέαση εδώ και πέντε χρόνια.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να γυρίζει την πλάτη του στο Walking Dead, που παραμένει βέβαια ψηλά στα νούμερα, αλλά με πολύ χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Και ίσως σε αυτό να φταίει το γεγονός ότι μετά από οκτώ χρόνια δεν υπάρχει στο ορίζοντα καμία ένδειξη τέλους. Και είναι λογικό αφού το κόμικ βρίσκεται αυτή την εποχή στο 172ο τεύχος του και συνεχίζει ακάθεκτο, με τη σειρά να καλύπτει αυτή την εποχή υλικό που υπήρχε στα τεύχη 115-120.

Και το AMC πιστεύει ότι η σειρά μπορεί να συνεχιστεί όχι μόνο για χρόνια, αλλά για δεκαετίες!

Σε ενημέρωση που έκανε σε αναλυτές της Wall Street, ο CEO του καναλιού, Josh Sapan περιέγραψε ένα μέλλον γεμάτο Walking Dead.

«Τη λέξη franchise δεν την παίρνουμε ελαφρά. Πιστεύουμε σε αυτή. Έχουμε μελετήσει τις καλύτερες αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν δώσει 30, 40 και 50 χρόνια ζωής. Έχουμε μια ευκαιρία για μπόλικη ζωή ακόμα σε αυτό το franchise».

Δεν έδωσε φυσικά παραδείγματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως καμία σειρά με συνεχώς εξελισσόμενη πλοκή (και όχι με αυτοτελή επεισόδια όπως ας πούμε τα NCIS κα Law & Order) δεν έχει κρατήσει τόσο πολύ.

Εμείς να πούμε ότι τα πάντα θα κριθούν από το αν το Walking Dead θα συνεχίσει τον κατηφορικό δρόμο ή όχι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ