Ποιος ήταν αυτός ο τύπος που επέστρεψε στο Walking Dead μετά από επτά χρόνια;
News

Ποιος ήταν αυτός ο τύπος που επέστρεψε στο Walking Dead μετά από επτά χρόνια;

To επεισόδιο του Walking Dead που προβλήθηκε την Κυριακή ήταν ένα μεγάλο «τι στο διάολο συμβαίνει σε αυτή τη σειρά επιτέλους» κάτι που για να είμαστε επιεικείς με τους δημιουργούς είναι σταθερό εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου το μόνο που είδαμε ήταν πυροβολισμοί προς κάθε κατεύθυνση με διαφορετικά γκρουπ της ομάδας του Ρικ να επιτίθενται στους ανθρώπους του Νίγκαν από κάθε πλευρά.

Υπάρχουν δύο θεματάκια εδώ. Πρώτον, δεν βγαίνουν τα νούμερα, αφού θυμόμαστε καλά ότι ο Νίγκαν είχε τουλάχιστον τριπλάσιους ανθρώπους στη διάθεση του και περίμενε ότι ο Ρικ με την ομάδα του θα κάνουν πέσιμο και δεύτερον που στο διάολο βρήκαν όλα αυτά τα πυρομαχικά;

Στο τέλος του επεισοδίου ο Ρικ ξαφνιάζεται από έναν από τους άνδρες του Νίγκαν που τον σημαδεύει με το όπλο του. Και τον αναγνωρίζει αφού τον αποκαλεί με το όνομα του.

Μοράλες.

Στόχος των δημιουργών ήταν σίγουρα να δημιουργήσουν έκπληξη στο κοινό με την επιστροφή ενός χαρακτήρα που είχαμε να δούμε χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια όμως, σχεδόν κανένας δεν θυμάται ποιος στο διάολο ήταν ο Μοράλες. Και όσοι τον θυμούνται δεν ενδιαφέρθηκαν κιόλας για την επιστροφή του.

Έτσι απλά για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, ο Μοράλες εμφανίστηκε σε τέσσερα επεισόδια της πρώτης σεζόν, και στο προτελευταίο αποφάσισε να μην πάει με τη γυναίκα του και το παιδί του στο CDC που ήταν ο προορισμός των υπόλοιπων χαρακτήρων, αλλά να ψάξει να βρει άλλο ασφαλές μέρος.

Ο Ρικ του έδωσε ένα κουτί σφαίρες και έναν ασύρματο σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει. Με κάποιο τρόπο κατέληξε με τον Νίγκαν και την ομάδα του.

Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις σκηνές του στην πρώτη σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ