Δείτε ολόκληρη την τρίωρη συναυλία των Linkin Park στη μνήμη του Chester
News

Δείτε ολόκληρη την τρίωρη συναυλία των Linkin Park στη μνήμη του Chester

Πάει, πέρασε και αυτό. Τρεις μήνες και μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία του Chester Bennington, οι Linkin Park ανέβηκαν για πρώτη φορά ξανά μαζί στη σκηνή του Hollywood Bowl για μία συναυλία διάρκειας τριών ωρών, με πάρα πολλούς καλεσμένους που μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω live streaming.

Και ήταν αλήθεια παράξενο το συναίσθημα να βλέπεις μία σκηνή γεμάτη κόσμο που να μοιάζει όμως άδεια, λόγω της ηχηρής απουσίας του Chester. Μιας απουσίας που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αναπληρώσουν οι Linkin Park ακόμα και αν επιλέξουν να συνεχίσουν την πορεία τους. Το συγκρότημα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.

Ο Mike Shinoda σε ρόλο οικοδεσπότη μιλούσε σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισης τους στο κοινό και καλωσόριζε στη σκηνή τους καλεσμένους που αναλάμβαναν το δύσκολο έργο να μπουν στα παπούτσια του Chester.

Υπήρξαν και εκπλήξεις με ανθρώπους που δεν είχαν ανακοινωθεί από πριν, όπως η Alanis Morissette, ο Gavin Rossdale των Bush, o Deryck Whibley αλλά και ο Steve Aoki.

Αν χρειαζόταν να επιλέξουμε τις καλύτερες ερμηνείες της βραδιάς τότε θα σίγουρα να πούμε για τον Μ. Shadows των Avenged Sevenfold που έδωσε ρέστα στα Burn it Down, Faint και μέρος του Bleed it Out, τον Oliver Sykes των Bring Me the Horizon στο Crawling, τoν Jeremy McKinnon των A Day to remember στο A Place for my Head ενώ φυσικά άψογος ήταν και ο Jonathan Davis των Korn στο One Step Closer. Γενικά πάντως ήταν ένα άψογο event και όσοι ανέβηκαν στη σκηνή προσπάθησαν για το καλύτερο.

Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς (μαζί με το νέο τραγούδι που έπαιξε μόνος του ο Mike Shinoda) ήταν η στιγμή που ενώ το συγκρότημα έπαιζε το Ne Devide στις οθόνες βλέπαμε τον Chester να ερμηνεύει το τραγούδι από την εμφάνιση τους στον ίδιο χώρο τρία χρόνια πριν.

Αν κάτσατε τα ξημερώματα για να δείτε όλο το live τότε ξέρετε ότι άξιζε τον κόπο. Οι υπόλοιποι μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συναυλία στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ