Τι παίζει με τη 2η σεζόν του Westworld; Μάθαμε πότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα
News

Τι παίζει με τη 2η σεζόν του Westworld; Μάθαμε πότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα

Από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν του Westworls, οι δημιουργοί είχαν ξεκαθαρίσει ότι αποκλείεται να δούμε νέα επεισόδια μέσα στο 2017. Τα γυρίσματα φυσικά έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, ενώ τον Ιούλιο είδαμε και το πρώτο teaser.

Υπάρχει όμως μπόλικη δουλειά ακόμα και ο Εντ Χάρις με δηλώσεις του έκανε γνωστό το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Μέχρι τώρα έχουμε γυρίσει κάποια μέρη από το πρώτο επεισόδιο, κάποια από το δεύτερο, το τέταρτο αλλά και το δέκατο. Έχουν δεσμευτεί ότι θα ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα μέχρι τα Χριστούγεννα. Χαίρομαι που δεν είμαι ο άνθρωπος που φτιάχνει το πρόγραμμα για όλα αυτά, γιατί είναι πραγματικά τρελό. Κάποιες φορές γυρίζονται ταυτόχρονα δύο και τρία επεισόδια. Διαφορετικά συνεργεία και διαφορετικές τοποθεσίες. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι η πρεμιέρα πάει για τον Απρίλιο, τότε που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε για έξι χρόνια στο HBO το Game of Thrones, ενώ φέτος προβλήθηκε ο τελευταίος κύκλος του Leftovers.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: