Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα αργήσει πολύ ακόμα
News

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα αργήσει πολύ ακόμα

Έχουμε αφήσει πλέον πίσω μας την 7η σεζόν του Game of Thrones και η κουβέντα επικεντρώνεται στον τελευταίο κύκλο. Εδώ και καιρό σας έχουμε γράψει ότι τα νέα επεισόδια θα πάρουν λογικά μετάθεση για το 2019, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το HBO.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον μήνα που διανύουμε και σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Liam Cunningham που υποδύεται τον Σερ Ντάβος, θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο εξάμηνο.

«Τα επεισόδια από ότι ακούω σίγουρα θα είναι μεγαλύτερα. Θα κάνουμε γυρίσματα μέχρι και το καλοκαίρι. Αν το σκεφτείς μέχρι πρόσφατα είχαμε έξι μήνες για να γυρίσουμε δέκα επεισόδια και τώρα έχουμε πολύ περισσότερο καιρό για μόνο έξι επεισόδια. Έτσι προφανώς αυτό θα μεταφραστεί σε μεγαλύτερες διάρκειες» δήλωσε στο TV Guide.

Αν λοιπόν υπολογίσουμε ότι τα γυρίσματα θα πάνε μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, τότε θα πρέπει να βάλουμε άλλο ένα εξάμηνο για το post-production και την προώθηση. Φέτος απλά να θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο και είδαμε τα επτά επεισόδια από τα μέσα Ιουλίου και μετά.

Έτσι πλέον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο τελευταίος κύκλος δεν θα κάνει πρεμιέρα πριν το 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ