Ιστορικό ρεκόρ για το IT που έριξε από την κορυφή τον Εξορκιστή!
News

Ιστορικό ρεκόρ για το IT που έριξε από την κορυφή τον Εξορκιστή!

Το IT συνεχίζει την προέλαση του στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερική και την Πέμπτη έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε 44 ολόκληρα χρόνια!

Ξεπέρασε τα 233 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις και άφησε πίσω του τον Εξορκιστή στη λίστα με τις πιο εμπορικές r-rated ταινίες τρόμου όλων των εποχών.

Και μάλιστα σε μόλις 14 ημέρες προβολής! Το προηγούμενο διάστημα είχε προσπεράσει με άνεση τα Blair Witch Project, Conjuring αλλά και το φετινό Get Out που είχε ανέβει στη 2η θέση με 175 εκατομμύρια.

Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο ότι τα πόσα που αναφέρουμε (ειδικά για τον Εξορκιστή) είναι χωρίς να λάβουμε υπόψιν μας την προσαρμογή λόγω πληθωρισμού. Με τις σημερινές τιμές εισιτηρίων ο Εξορκιστής θα πλησίαζε το ένα δισ. σε εισπράξεις.

Ο επόμενος στόχος που έχει βάλει η ταινία του Andy Muschietti, είναι η κορυφή στη λίστα με τα θρίλερ γενικότερα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση και κυνηγάει την Έκτη Αίσθηση που έχει 293 εκατ. δολάρια. Θα την πιάσει λογικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αφού και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί αναμένεται να βρίσκεται άνετα στην κορυφή.

Και άντε επιτέλους να το δούμε και στην Ελλάδα στις 28 του μήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ